Mindfuck blog

Akik már megszabadultak a mindfucktól

Akik már megszabadultak a mindfucktól

Dr. Petra Bock már több évtizede dolgozik coachként. Ez idő alatt rengeteg klienssel volt dolga, és sok embernek segített legyőzni önszabotáló gondolatait. Könyvében több sikertörténetet is említ, amelyek által mi is bizonyosságot nyerhetünk arra, hogy ezek a gondolatok igenis legyőzhetőek, és teljes, kielégítő életet élhetünk nélkülük.

bővebben
A környezetünk hatása az életünkre

A környezetünk hatása az életünkre

A környezetünkben lévő embereknek nagy szerepük van abban, hogy jól érezzük magunkat. Ezért szellemi jólétünk szempontjából tanácsos magunkat mindenekelőtt olyan emberekkel körülvenni, akik kevéssé hajlanak a mindfuck, az önszabotálás gyakorlására, vagy azt kontrollálni tudják.

bővebben
Az önkorlátozás 7 módja

Az önkorlátozás 7 módja

A katasztrófa-mindfuck, amellyel saját magunkban félelmet keltünk és katasztrófákat idézünk fel, magában hordozza az üzenetet, hogy alapvetően nem vagyunk biztonságban, sőt egzisztenciálisan veszélyeztetve vagyunk. Ezzel a gondolkodási szokással az életbe és élő voltunkba vetett ősbizalmunktól fosztjuk meg magunkat.

bővebben

OLVASSON BELE: TÖLTSE LE A MINDFUCK KÖNYVEK ELSŐ FEJEZETEIT

Kattintson ide, és néhány percen belül már bele is olvashat a bestseller könyvekbe!

TÖLTSE LE AZ ÖNSZABOTÁZS TESZTET!

Ismerje meg a tesztből, hogy milyen önkorlátozó/önszabotáló szokások jellemzők az életére. A mindfuck teszt Dr. Petra Bock német sztárpszichológus és coach módszerére épül, ami már több ezet ember életét változtatta meg!

9 ESETTANULMÁNY, AMI FELFEDI HOGYAN GYŐZHETŐ LE AZ ÖNKORLÁTOZÁS!

Nézze meg a 9 részes videósorozatat, amiből megismerheti Dr. Petra Bock német sztárpszichológus és coach módszerét!

Pin It on Pinterest