ISMERJE MEG, HOGYAN SZABOTÁLJA A TUDATALATTIJA AZ ÉLETE IRÁNYÁT!

Megérkezett Magyarországra Dr. Petra Bock német sztárpszichológus és coach bestseller könyve:

2020.03.12. éjfélig ingyenes szállítással!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A katasztrófa-mindfuck, amellyel saját magunkban félelmet keltünk és katasztrófákat idézünk fel, magában hordozza az üzenetet, hogy alapvetően nem vagyunk biztonságban, sőt egzisztenciálisan veszélyeztetve vagyunk. Ezzel a gondolkodási szokással az életbe és élő voltunkba vetett ősbizalmunktól fosztjuk meg magunkat.

Az önmegtagadó mindfuck az igazi, felnőtt önbecsülés igen nagy kincsétől foszt meg bennünket. Minél gyakrabban értékeljük alul magunkat, és minél gyakrabban helyezzük saját érdekeinket és igényeinket a másoké mögé, annál inkább csökken az önbecsülésünk és az önhatékonyságunk.

A minősítő mindfuckkal a létünket kötjük feltételekhez: teljesítmény-, szépség- és státusfeltételekhez. Felhagyni ezzel végtelenül felszabadító és megnyugtató érzés : egyszerűen csak létezhetünk, hogy feltétel nélküli létjogosultságunk van.

A szabály-mindfuck szigorú tervteljesítéssé teszi az életünket. A szabadság és a kaland háttérbe szorulnak, míg végre észrevesszük és átéljük őket, s ez kvantumugrást eredményez a rugalmasságban és az elevenségben; a túlbonyolító, fontoskodó emberből oldott, boldog és mégis sikeres, elevenen élő ember lesz.

A nyomásgyakorló mindfuckkal elnyomjuk és tartós stresszállapotba kényszerítjük magunkat. Ha ezt a szokásunkat elhagyjuk, mázsányi tehertől szabadulunk meg. Megélhetjük saját erőnket.

A bizalmatlanság-mindfuck magányossá tesz és átvitt értelemben vett tüskéket növesztünk ott is, ahol semmi szükség rá. Amint véget vetünk ennek, felfedezzük, hogy a bizalom és a valódi kapcsolat lehetséges dolgok. Hogy nem vagyunk egyedül, és jogunk van a valahová tartozás és a védettség érzéséhez.

A túlmotiváló mindfuck az eufória és levertség közötti folyamatos csúszkálássá teszi az életünket. De igazi erőt és igazi karizmát csak akkor bontakoztathatunk ki, ha a szélsőségek közötti térben gondolkodunk, és elfogadjuk az élet dolgait. Ön magára ismert az egyikben? Vagy talán többen is? Ha igen, akkor ne aggódjon, nincsen vele egyedül. Olvassa el Dr. Petra Bock könyvét, aki megmutatja Önnek, hogyan győzze le ezeket az önszabotáló gondolatokat!

OLVASSON BELE: TÖLTSE LE A MINDFUCK KÖNYVEK ELSŐ FEJEZETEIT

Kattintson ide, és néhány percen belül már bele is olvashat a bestseller könyvekbe!

ISMERJE MEG, HOGYAN SZABOTÁLJA A TUDATALATTIJA AZ ÉLETE IRÁNYÁT!

Megérkeztek Magyarországra Dr. Petra Bock német sztárpszichológus és coach bestseller könyvei!

2020.03.12. éjfélig ingyenes szállítással!

OLVASSON BELE:

TÖLTSE LE A MINDFUCK KÖNYVEK ELSŐ FEJEZETEIT! Kattintson ide, és néhány percen belül már bele is olvashat a bestseller könyvekbe!

TOVÁBB AZ 1. FEJEZETHEZ

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This