ISMERJE MEG, HOGYAN SZABOTÁLJA A TUDATALATTIJA AZ ÉLETE IRÁNYÁT!

Megérkezett Magyarországra Dr. Petra Bock német sztárpszichológus és coach bestseller könyve:

2020.03.12. éjfélig ingyenes szállítással!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Dr. Petra Bock már több évtizede dolgozik coachként. Ez idő alatt rengeteg klienssel volt dolga, és sok embernek segített legyőzni önszabotáló gondolatait. Könyvében több sikertörténetet is említ, amelyek által mi is bizonyosságot nyerhetünk arra, hogy ezek a gondolatok igenis legyőzhetőek, és teljes, kielégítő életet élhetünk nélkülük.

Egyik példájában egy hölgyet említ, akinek saját vállalkozása volt, és befektetőket akart toborozni egy fantasztikus kutatási projekthez. Az első prezentáció nem sikerült valami fényesen; azért is kereste meg a szerzőt, hogy segítsen neki a folytatásnál. A terve fantasztikus volt, így Dr. Bock először nem is értette, hogy mi sikerülhetett félre. Megkérdezte tőle, mire gondol, amikor a befektetők elé áll. Arra kérte, próbálja minél pontosabban szavakba önteni. „Arra gondolok” – felelte – „, hogy tulajdonképpen nem is érdemlem meg ezt a pénzt. Meg arra, hogy öreg vagyok ehhez az egészhez, és a többiek is ezt gondolják.” Pontosan abban a pillanatban vetett gáncsot önmagának ezzel a destruktív, önbecsmérlő gondolattal, amikor az volt a tét, hogy öntudatosan és határozottan lépjen fel. Nem csoda, hogy bizonytalannak vélték és nem szavaztak neki bizalmat a befektetők.

Ezen a problémán dolgoztak közösen és a második prezentációt követően megkapta a projekthez szükséges pénzt.

Egy másik példa egy a férfi, aki azon a nézeten volt, hogy nem érdemli meg a jólétet, amíg Afrikában gyerekek éheznek és klímaváltozás van. Saját szükségleteit szélsőséges módon korlátozta; úgy gondolta, kötelessége minimálisra szorítani a fogyasztását, hogy ökológiai lábnyoma egy egéréhez legyen hasonló.

Dr. Bock arra kérte, hogy vigye végig ezt a gondolatmenetet. Mit tart optimális eredménynek, mi az ökológiai lábnyom számára kívánatos, elérendő mérete? Ezen mélyen elgondolkodott, majd felszabadultan nevetni kezdett. „Tulajdonképpen nem is szabadna léteznem. De hát ez hülyeség.” Bármi legyen is a mélypszichológiai oka, az önmegtagadó mindfucknak a destruktív mindfuck méregszekrényében a helye: arról ismerszik meg, hogy a mások iránti, rosszul értelmezett előzékenységből a sor végére utaljuk magunkat a saját életünkben.

OLVASSON BELE: TÖLTSE LE A MINDFUCK KÖNYVEK ELSŐ FEJEZETEIT

Kattintson ide, és néhány percen belül már bele is olvashat a bestseller könyvekbe!

ISMERJE MEG, HOGYAN SZABOTÁLJA A TUDATALATTIJA AZ ÉLETE IRÁNYÁT!

Megérkeztek Magyarországra Dr. Petra Bock német sztárpszichológus és coach bestseller könyvei!

2020.03.12. éjfélig ingyenes szállítással!

OLVASSON BELE:

TÖLTSE LE A MINDFUCK KÖNYVEK ELSŐ FEJEZETEIT! Kattintson ide, és néhány percen belül már bele is olvashat a bestseller könyvekbe!

TOVÁBB AZ 1. FEJEZETHEZ

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This