ISMERJE MEG, HOGYAN SZABOTÁLJA A TUDATALATTIJA AZ ÉLETE IRÁNYÁT!

Megérkezett Magyarországra Dr. Petra Bock német sztárpszichológus és coach bestseller könyve:

2020.03.12. éjfélig ingyenes szállítással!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A környezetünkben lévő embereknek nagy szerepük van abban, hogy jól érezzük magunkat. Ezért szellemi jólétünk szempontjából tanácsos magunkat mindenekelőtt olyan emberekkel körülvenni, akik kevéssé hajlanak a mindfuck, az önszabotálás gyakorlására, vagy azt kontrollálni tudják.

Ha mi magunk nem vagyunk egészen stabilak és hajlunk az önszabotázsra, ajánlatos olyan emberekkel körülvenni magunkat, akik ahelyett, hogy elbátortalanítanának, bátorságot öntenek belénk. Többnyire ösztönösen tudjuk, hogy barátaink, ismerőseink vagy kollégáink milyen jellegű gondolati lomot szállítanak.

Mindesetre van olyan egészségtelen helyzet, amelyben két mindfuckhajlammal állunk szemben. Mindannyian ismerünk krónikusan cinikus embereket. Például ha ketten versenyt panaszkodnak a munkahelyi rossz légkörről, a gonosz főnökről, kapcsolataik állapotáról, a világ nyomorúságáról… Ilyen esetben ugyanis az érintettekben az az érzés támad, hogy azonos hullámhosszon vannak. Alaposabb megfigyelés után azonban látható, hogy az életenergia lefelé tart.

Itt közbevethetnénk: megválogathatjuk-e a környezetünket? Igen! Ha komolyan gondoljuk az új, jobb életminőséget, direkt szükséges. Ténylegesen eldönthetjük, hogy kivel, milyen módon töltjük az időnket. Az előző évszázadokban kevesen tudták ezt megtenni. Ma már rajtunk áll, hogy fontossági sorrendünket megállapítsuk. Nincs ez másként, mint abban a kérdésben, hogy valóban másképp akarunk-e étkezni vagy többet mozogni az állandó idő- és motivációhiány ellenére. Igen, működik, de tudatos, érett, felnőtt elhatározás szükséges hozzá.

Ha újra és újra olyan környezetben tartózkodunk, amely folyton lekicsinyel vagy nyomást gyakorol ránk, akkor ez körülbelül annyira egészséges, mint arcunkat hosszan a kipufogócső elé tartani. Legyünk tehát erősek és válogassuk meg, hogy kikkel töltjük az időnket!

OLVASSON BELE: TÖLTSE LE A MINDFUCK KÖNYVEK ELSŐ FEJEZETEIT

Kattintson ide, és néhány percen belül már bele is olvashat a bestseller könyvekbe!

ISMERJE MEG, HOGYAN SZABOTÁLJA A TUDATALATTIJA AZ ÉLETE IRÁNYÁT!

Megérkeztek Magyarországra Dr. Petra Bock német sztárpszichológus és coach bestseller könyvei!

2020.03.12. éjfélig ingyenes szállítással!

OLVASSON BELE:

TÖLTSE LE A MINDFUCK KÖNYVEK ELSŐ FEJEZETEIT! Kattintson ide, és néhány percen belül már bele is olvashat a bestseller könyvekbe!

TOVÁBB AZ 1. FEJEZETHEZ

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This