A kiadóról

Varró M. Attila


könyvkiadó tulajdonosa

  Abban az évben megadatott, hogy március idusát szabadon ünnepelhettük, a FAL már leomlott, a szögesdrótok eltűntek, bontakoztatták szárnyaikat a kisszövetkezetek és a GMK-k, én pedig megalapítottam első vállalkozásomat… milyen cool – mondhatnánk.

  Kezdetekben egy werkes Romayor gépen ontottuk a helyi moziműsor-szórólapokat és egyéb nyomdatermékeket, aztán jött a dekoráció, az outdoor reklámok, ma meg már az online és a social media dübörög, győzze csak az ember követni az új trendeket…

  Idestova harminc évvel később, úgy gondolom, valami „maradandót” kellene örökül hagyni, s erre mi mást is találhatna ki egy nyomdász elsőszülött fiú gyermeke, mint…?

  Talált! Könyvkiadás!

  Ezennel „ünnepélyes keretek közt” útjára indítom a    Kiadót, vagyis a „győztesek kiadóját”.

  Célom olyan művek felkarolása, melyekből „épülnek” az Olvasók, ki-ki a saját tempójában.

  A további épülés előtt viszont vissza az alapokhoz…

  Nézzük meg, mi van az alapoknál! Az alapoknál, melyet szüleink, tanítóink, tanáraink betonoztak, valahogy így:

  „Fiam, és akkor beleért a kezed a bilibe és felébredtél…”

  Az ilyen és az ehhez hasonló: „Lajoska, maga marha, érjen már meg, mint a rohadt tök, mert különben soha nem érettségizik le, de addig biztos nem, amíg én itt tanítok!”

  Ez aztán a „zaftos” MINDFUCK!

  De mi is valójában a mindfuck?

  Németország elismert pszichológusa által megalkotott fogalom. Aggodalmaskodás, félelmek, kétségek, külső hatások és mindezek együttes következményeként fellépő „pusztító gondolatok” összessége. Önszabotálás, gáncsvetés, ijesztő szakadék a vágyott élet és a napi realitás között.

  Nos, aki kíváncsi, hogy mi fán terem a mindfuck, hogyan ismerjük fel és főként, hogy miként kerekedhetünk felül rajta, annak ajánlom figyelmébe ezen honlapon beszerezhető szakirodalmat!

  Folyt. köv.

   

  Pin It on Pinterest